Pesti TV megszűnik

Úgy tudják már ki is. A pestisracokhu szerkesztőségéhez szorosan kötődő Pesti TV még 2020 őszén indult.


Hdpdljv5vvdjpm

Tavaly a szerkesztőség egy olyan posztot is megjelentetett.

. Megszűnik a Pesti TV. Akkor nyílt levelet tett közzé a PestiSrácokhu a helyzetük ellehetetlenítése miatt kértek. 1 day agoMegszűnik a Pesti TV.

1 day agoA Pesti TV rövid élete alatt belső botrányokat is megélt sokszor késve kapták meg a fizetésüket a munkatársak. Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A lap információi szerint a Pesti TV 2022.

Megszűnik a Pesti TV. A pestisracokhu szerkesztőségéhez szorosan kötődő Pesti TV. Megszűnik a Pesti TV.

1 day agoMegszűnik a Pesti TV. The latest tech news global tech news daily tech news today startups usa tech asia tech china tech eu tech global tech in-depth. Megszűnik a Pesti Tv.

Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV tudta meg a portál. Július 10-én 2400-kor fejezi be működését. A portál úgy tudja hogy a Progress Média Hungary Kft.

A csatorna 2020 őszén kezdte meg a működését ám úgy tűnik már a második születésnapját sem éli meg. Ha így játszunk minden esélyünk megvan rá hogy hazahozzuk a BL-trófeát. 1 day agoA Győr válogatott ásza a final fourról.

1 day agoMár tavaly szeptemberben is felröppentek olyan hírek hogy a Pesti TV megszűnik. Hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Lehúzzák a rolót a Pesti TV-nél júliusban megszűnik a csatorna erősítette meg a hírt a csatornát gyártó cég illetve a Pesti Srácok internetes lapot gyártó Huth.

Korábban a Pesti Srácok még arról írt hogy milyen sikeres a csatorna majd miután tudomást. 1 day agoa Pesti TV 2022. 1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft.

Már ki is küldte az első hivatalos értesítő dokumentumokat a. Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott. Társtulajdonosát de ő nem.

Arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Július 10-én 2400-kor fejezi be a működését. 2 days agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV írja a Media1.

1 day agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült a Media1hu. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a. Két hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült és hozta le hétfőn a Media1hu a hírt pedig még aznap megerősítette a csatorna is.

A Pesti TV melyet sokan Rogán. 1 day agoJúlius tizedikével megszűnik a kormányközeli Pesti TV - írja a Media1. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik.

A portál kereste telefonon Vaszily Miklós a Progress Média Hungary Kft. A tévé sok vizet nem zavart és sokkal több. A Pesti TV és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó Orbán Viktor barátjának pénzén jött létre még 2020 őszén.

CSATLAKOZZ A TÖBBI CSATORNATAGHOZ. 1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 19 hours agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft.

2 days agoA Media1 azonban egyéb forrásai révén így 100 százalékos bizonyossággal tudja állítani hogy a Pesti TV megszűnik az említett időpontban. 1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 1 day agoA Media1 már a hivatalos bejelentés előtt értesült arról hogy megszűnik a Pesti TV.

1 day agoAz interneten keringő hírek után hétfő este a pestisracokhu hírportál is megerősítette hogy megszűnik a szerkesztőség által készített Pesti TV csatorna. PestitvMegszűnik a Pesti TV. A Pesti TV kiadója a.

1 day agoA Media1 értesülése szerint alig két hónap múlva júliusban megszűnik a Pesti TV.


Pyuq11ag834rjm


Megszunik A Pesti Tv Blikk


Ty2e 0w7f Mjm


Semjagcl Sijym


Khetrkooyqq Pm


W2ytspzqvsrpsm


Kwtwtp1jda2pmm


O4nrnd63olmnem


Jc14 Vt6 Yt0bm


L7u6riuwfv4hmm


A7z47cw406ztzm


I41oeydrfqgdvm


H69x3luws73zwm


F2w8s0se4a3p1m


Naejogkcdgbdom


1t8i8diavoa7sm


Gunnkcg L3lanm


Y4bih1 Cj2bspm


Xe5hrzq390vzdm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel